Saartje allosserie

Maak kennis met Saartje Allosserie, een creatieve, dynamische en hands-on onderneemster. Van jongs af aan is ze geïnspireerd door een ecologische aanpak. Ze combineert feeling voor vormgeving en design met een zakelijke drive. Ze heeft een hart voor duurzaamheid en maatschappelijk engagement.

Zo is ze de drijvende kracht achter Studio Allossa (2011), waar ze bedrijven helpt met het ‘ecolizen’ van hun producten door design thinking, brainstormsessies, moodboards maken, creative concept thinking en product design en sinds 2019 de bezieler van ’the circular hub’ Allossa waar ze consument en bedrijf welkom heet in het totaalconcept met concept store voor ecodesign en een duurzame levensstijl.

Zowel in haar ontwerpbureau als in de concept store maakt ze bedrijven en particulieren bewust van het aanbod en de mogelijkheden van circular design.

Vertrekkende van haar hands-on aanpak en haar praktische ervaring realiseert Saartje samen met haar stakeholders en pand een werkelijk duurzaam ecosysteem. Wil je meer weten over hoe out of the box denken een boost geeft aan circulair hergebruik dat veel verder gaat dan recycling en tewerkstelling?

Neem contact:
saartje@allossa.be
www.saartjeallosserie.be
LinkedIn: /saartjeallosserie