Wie is Saartje?

Een enthousiaste ontwerper / maker / ondernemer. Van jongs af aan wou ik ‘zelfstandig worden’ maar ik was evenzeer creatief én ik had een hart voor dieren. Als 10-jarige richtte ik een ‘ecowarrior-clubje’ op en maakte en verkocht ik armbandjes en kettingetjes t.v.v WWF en Greenpeace.

Zo ben ik de drijvende kracht achter Studio Allossa (2011), een ontwerpbureau voor logo, branding en productontwerp.

Sinds 2019 ben ik ook de bezieler van ’the circular hub’ Allossa waar ik consumenten welkom heet in een totaalconcept met oa een concept store voor ecodesign en een duurzame levensstijl. Zowel in mijn ontwerpbureau als in de concept store maak ik bedrijven en particulieren bewust van het aanbod en de mogelijkheden van circular design.

Aan de hand van coaching deel ik mijn ervaringen als ontwerper, maker en ondernemer met andere creatieve ondernemers om hun producten (zo ecologisch mogelijk) op de markt te zetten.

Deze unieke combinatie van creatief ondernemerschap met oog voor het ecologisch aspect is wat mij vandaag nog steeds drijft. Ik onderneem in alles wat ik doe met een hart voor duurzaamheid en oog voor maatschappelijk aspect.

Vertrekkende van mijn hands-on aanpak en praktische ervaring realiseer ik samen met mijn stakeholders en pand een werkelijk duurzaam ecosysteem. Wil je meer weten over hoe out of the box denken een boost geeft aan circulair hergebruik dat veel verder gaat dan recycling en tewerkstelling?

Zoek je een inspirerende spreker voor je event?

Ik ben een doorgewinterde creatieve ondernemer en kan mijn passie voor makerschap & creativiteit aanstekelijk overbrengen.
Met veel plezier deel ik graag mijn ervaringen als creatief generalist en inspireer ik graag andere ondernemers. 

Neem contact:
saartje@allossa.be
www.saartjeallosserie.be
LinkedIn: /saartjeallosserie